Espectacles i Mentalisme Corporatiu

David Baró té diferents espectacles de mentalisme, dirigit a festes privades d'adults, festes majors, esdeveniments d' empresa, teatres, etc ...
Prediccions, telepatia, intuïció, control mental ...
Amb la màxima participació dels espectadors, principals protagonistes. Espectacles on es posa a prova la ment entrenada del mentalista. I finalment el que més et sorprendrà, és lo bé que t'ho passaràs!
Per les taules d'un sopar d'empresa, o d'un casament, en un còctel, una terrassa de bar, a l'estand d'una fira com a reclam comercial, etc ...
Mentalisme de proximitat, David Baró endevina el pensament de la gent, juga amb la psicologia, realitza proves de súper memòria, i el més important, tot succeeix a escassos centímetres dels assistents, és un xou molt divertit i sorprenent que es pot personalitzar per a l'empresa.
Per jornades en congressos d'empresa, a l'estand d'una fira com a reclam comercial, presentacions de productes, etc ...
Amb el mentalisme corporatiu podem presentar un producte al seu propi equip o als seus clients, motivar un equip de vendes, personalitzar l'espectacle a la seva empresa i als seus productes.
A la celebració de Nadal, o aniversari de la seva empresa, tenir un espectacle totalment lúdic participatiu i molt divertit, i si li ve de gust podem personalitzar algun número de l'espectacle a la seva empresa.
Mentalisme en estat pur!
David Baró Guanyador de el 1r premi Nacional Mentalisme Càceres 2014
David Baró Guanyador de el 1r premi Nacional Mentalisme Càceres 2014