david radio
  • El repte s’ha realitzat en el programa Versió RAC 1, dirigit i presentat per Toni Clapés.

 

  • La predicció ha estat vigilada per una càmera durant tot el cap de setmana.

 

  • David Baró és 1r Premi Nacional de Mentalisme 2014 i 4a Posició al Mundial Iberoamericà de mentalisme 2017, és popular per reptes com endevinar el numero de la Grossa de Cap d’Any o escapar-se dels taurons de l’Aquàrium de Barcelona al mateix programa.

El passat dia 21 d’abril en David Baró escrivia en directe, davant de l’equip del Versió Rac1 i una vintena d’espectadors, unes prediccions on assegurava que hi hauria el resultat final del clàssic i a més alguns detalls sorprenents del partit. Tot això quan encara faltaven 48 hores per la trobada. Les prediccions vans ser ficades en un sobre, que es va lacrar en directe i el va signar el propi Toni Clapés. El sobre va estar penjat del sostre de l’estudi tot el cap de setmana i vigilat per una càmera que es podia veure ininterrompudament a la web rac1.cat.

Avui dia 24 d’abril, l’endemà del partit, Baró ha tornat a l’estudi, el propi Toni Clapés ha obert el sobre i ha llegit les següents esfereïdores prediccions:

“Avui dia 21/04/2017 al Versió Rac1 Jo, David Baró, escric les meves prediccions pel clàssic.   Madrid 2 Barça 3, primer marcarà el Madrid, veig al Madrid amb un de menys. Veig la sang del Messi al camp. Messi fa gol a l’últim moment.”

Resulten especialment increïbles les prediccions “veig al Madrid amb un de menys”  clara al·lusió a l’expulsió de Sergio Ramos, “Veig la sang del Messi al camp” Lionel Messi va rebre un fort cop que li va obrir el llavi i va sagnar, i “Messi fa gol a l’últim moment”  Messi va fer el tercer gol al minut 90+2.

David-Baró_el-resultat-penja-dun-fil

david radio

David-Baro-Clàssic-2.

David-Baro-Clàssic-5

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *