El 31 de desembre de 2014, David Baró ha realitzat un dels reptes més increïbles de la seva carrera a l'encertar el número de la loteria La Grossa de Cap d’Any en directe al programa de ràdio líder de les tardes de Catalunya, el Versió Rac1 dirigit i presentat per Toni Clapés (Premi Ondas 2014) Dies abans, el 12 de desembre de 2014 en un especial d'aquest programa, el mentalista David Baró va anunciar:

Qui no ha somiat alguna vegada escriure una xifra i que coincideixi amb el número premiat a la loteria? Això és el que vull fer: Escriure un número i veure què passa.

El repte s'ha dut a terme amb unes importants mesures de seguretat. La predicció que ha estat signada per col·laboradors del programa i pel mateix Toni Clapés, s'ha dipositat en una urna situada a l'estudi 1 de RAC1 i per assegurar la total transparència del procés, s'ha pogut veure en streaming des de l'inici d'aquest experiment, i durant les 24 hores següents fins al final. Així, a les 18h del dia 31, David Baró ha obert l'urna, i, ajudat per Toni Clapés, han obert la predicció signada el dia anterior i s'ha pogut comprovar que David Baró ha aconseguit el seu repte i ha endevinat el número 91.614, 1r Premi de la Grossa de Cap d’Any 2014, sent la primera persona que aconsegueix endevinar la Grossa de Cap d'Any.