Els misteris de la ment

Dirigit a festes privades d'adults, festes majors, esdeveniments d'empresa, teatres, etc ...

Esdeveniments, festes

Prediccions, Telepatia, intuïció, El control mental…
Amb la màxima participació dels espectadors, principals protagonistes. Un espectacle on es posa a prova la ment entrenada del mentalista. I finalment el que més et sorprendrà, és el bé que t'ho passaràs!

 

Mentalisme d'aprop

Per les taules d'un sopar d'empresa, o d'un casament, en un còctel, terrassa d'un bar, a l'estand d'una fira com a reclam comercial, etc…

Mentalisme de proximitat, David Baró endevina el pensament de la gent, juga amb la psicologia, realitza proves de súper memòria, i el més important, tot succeeix a escassos centímetres dels assistents, és un xou molt divertit i sorprenent que es pot personalitzar per a l'empresa.

 

Mentalisme coorporatiu

Per jornades en congressos d'empresa, a l'estand d'una fira com a reclam comercial, presentacions de productes, etc…

Amb el mentalisme corporatiu podem presentar un producte al seu propi equip o als seus clients, motivar un equip de vendes, personalitzar l'espectacle a la seva empresa i als seus productes.

Annemann: La història d'un creador de misteris

Dirigit a festes privades d'adults, festes majors, esdeveniments d'empresa, bars, teatres, etc ...

Un recorregut per la vida del mentalista Ted Annemann. On el públic viurà els millors efectes mentals d'aquest mestre de principis de segle XX. Misteriós, sorprenent, inexplicable… Mentalisme en estat pur.